Med fokus på virksomhedens vigtigste aktiv og ressource - dine medarbejdere - er BRITE din samarbejdspartner, der finder løsninger og medvirker til reel forretningsudvikling og solid fremgang på bundlinjen.Not Danish speaking? Don't worry - please read our English Company Presentation hereHvorfor hedder vi BRITE?


‘BRITE’ er en variant af det engelske ord ‘bright’. 

Der er flere engelske definitioner og anvendelesmuligheder af ordet ‘bright’:

– Radiating or reflecting light: shining, sparkling
– Bright eyes
– A bright and sunny day
– Radiant with happiness
– Bright smiling faces
– Bright moments
– Bright colors
– Lively, cheerful
– Intelligent, clever
– A bright idea
– Bright children
– Promising
– Bright prospects for the future

For os indeholder alle disse forskellige betydninger lige det, der gør BRITE til det helt rigtige navn til vores virksomhed.

Vi er danske konsulenter, og vi arbejder i en international kontekst. Vi arbejder med mennesker – i spændingsfeltet mellem forretning og HR.

Vi hjælper vores kunder og deres medarbejdere samt vores kandidater og klienter til en bedre fremtid. En fremtid med mere succes, solskin, glæde og optimisme. Alt det der kan rummes inden for betydningen af ordet ’bright’.

Vi er ikke helt som de andre i markedet, vi gør tingene på vores egen måde og med lidt mere kant. Vi har fokus på, at tingene virker og er i orden, inden vi forlader en konsulentopgave. Praktisk implementering er nemlig en altafgørende succesfaktor for alle HR-tiltag.

Hos os møder du kun BRITE people – det er vores BRITE konsulenter.


Læs mere om vores forretningsområderHR er vores største forretningsområde med fokus på alt fra ansættelse til afskedigelse.

Læs Mere

Vi har stor erfaring med at tilrettelægge og lede forandringsarbejde inden for newplacement, coaching, workshops og træning.

Læs Mere

Reglerne på personaleområdet er mange og komplekse. Vi har mange års erfaring med at arbejde med disse regler i en forretningsmæssig sammenhæng.

Læs Mere

Et udvalg af vores tilfredse kunder

Bliv opdateret! Få nyheder og events fra BRITE