Du er HR konsulent, HR chef, HR Business Partner, HR specialist eller projektleder. Du brænder både fagligt og personligt for Human Resources. Du står for høj faglighed, praktisk erfaring, forretningsmæssigt drive, lyst til konsulentarbejde og kundepleje.BRITE Karriere
Februar 2018
 


Dygtige HR-konsulenter til BRITE i København

Du er HR konsulent, HR chef, HR Business Partner, HR specialist eller projektleder. Du brænder både fagligt og personligt for Human Resources. Du står for høj faglighed, praktisk erfaring, forretningsmæssigt drive, lyst til konsulentarbejde og kundepleje.

Om BRITE
Vi er en netværksbaseret management konsulentvirksomhed med fokus på HR og forretningsudvikling. Vi hjælper vores kunder med HR, Change og Compliance og har opdelt vores virksomhed i disse tre forretningsområder.
Vi har kontor i det centrale København i byens nyeste og flotteste kontorfællesskab.

HR er for os en afgørende forretningsmæssig og ledelsesmæssig forskel for vores kunder. Vi taler ikke om forretningsdrevet HR. HR uden forretning eller sammenhæng med virksomhedens strategi, drift og kommercielle målsætning er meningsløs.

Vi vil meget gerne i dialog med dig, hvis du:
Har mod på at blive BRITE konsulent
Har mere end fem års erfaring med HR arbejde, enten som HR-medarbejder eller som konsulent
Har bestridt stillinger som HR Manager, HR Business Partner eller HR-Specialist
Er strategisk og kommercielt indstillet
Har en forretningsmæssig og serviceorienteret indstilling
Har en akademisk uddannelse

Vi tilbyder dig
Når du arbejder sammen med os i BRITE kommer du på både krævende og spændende opgaver. De kan både kan være praktiske, operationelle og strategiske, alt afhængig af kundens behov og dine kompetencer. Som konsulent hos BRITE er du enten fastansat på almindelige funktionærvilkår eller associeret samarbejdspartner på tidsbegrænset kontrakt.

Kontakt os

For yderligere information er du meget velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til Michael Christiansen på +45 6014 2840 for at høre nærmere om dine muligheder hos os. Rekrutteringsprocessen gennemføres løbende. Send din ansøgning til: konsulent@brite.dk.

Bliv opdateret! Få nyheder og events fra BRITE